Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 12.3.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Evan Danieldson on eronnut korkealuokkaisen yrityksen työntekijä. Mies on työnarkomaani, eikä aikaa jää tyttärelle ollenkaan – päinvastoin, Evan pitää tytärtään oikeana riesana. Kun tyttären mielikuvitusystävä saa aikaan tuloksia töissä, Evan päättää käyttää lisää aikaa tyttäreensä tavoitellakseen omaa etuaan…

Leffa on hauska, ja positiivista on erityisesti opettavainen tarina. Imagine That on hyvää viihdettä, mutta ilman Oliviaa näyttelevää Yara Shahidia se ei olisi mitään. Eddie Murphy osaa naurattaa yhä ilmeillään ja vitseillään. Pidin tavasta jolla leffa käsitteli isyyttä, ja vastakkainasetteli isyyden ja työn. Suosittelen etenkin perheille.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!