Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 29.1.2011, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Stanley Yelnats Viides on nuorimies, joka tuomitaan syyttömänä nuorisoleirille aavikolle kaivamaan kuoppaa. Stanleyn perhehistoria on mysteerinen, ja kaikki Yelnatsin pojat on nimetty Stanleyksi. Stanleyn isoisoisoisä sai mustalaisennustajalta kirouksen ylleen ja siksi Yelnatsit ovat olleet sata vuotta huono-onnisia. Kaikki kuitenkin muuttuu kun Stanley ystävystyy Zero-nimiseen poikaan nuorisoleirillä…

Holes on loistava multigenreinen seikkailuelokuva! Pidin suunnattomasti elokuvan monipuolisuudesta, huumorista, juonesta ja näyttelijöistä. Pääosaa näyttelee mainiosti aiemmin mm. Transformerista ja Distrubiasta tuttu Shia LaBeouf. Sigourney Weaver on myös oma itsensä sopivan ärsyttävässä roolissa. Tykkäsin elokuvan joka aspektista ja siitä kuinka palaset loksahtelivat paikoilleen. Erinomaisen monipuolinen kokonaisuus, jota katsoessa aika ei käy hetkeäkään pitkäksi. Suosittelen.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!