Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 11.7.2016, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 8 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 28-vuotias.

Nobby on elänyt pienessä ja köyhässä englantilaisessa Grimsbyn kylässä lähes koko elämänsä ilman veljeään. Velipoika Sebastian on elänyt parempaa elämää MI6-agenttina ja sattuman kautta törmää hulttioveljeensä, joka pilaa salaiset missiot kertalaakista….

Grimsby on hulvaton komedia, jossa on suorastaan sairas huumori. Tämä oli tosin odotettavissa Sacha Baron Cohenilta, jonka melkein jokaisesta leffasta olen tykännyt todella paljon. Rajaton alapäähuumori on siinä hilkulla ettei ala kyllästyttää ja äksöni toimii. Tuli naurettua kunnolla. Toimii erityisesti tuopillisen kera. Ihan hauska leffa etenkin kun hahmosta ei osannut odottaa mitään Boratin kaltaista neronleimausta.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!