Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 13.12.2015, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 27-vuotias.

Zach muuttaa äitinsä kanssa pieneen kylään, jossa tapaa naapurinsa, viehättävän neitosen. Hänen isänsä ei ole niin viehättävä. Kun Zach löytää naapurin kirjahyllystä kirjan, kirja avaakin maailman odottamattomaan ulottuvuuteen…

Olen lukenut kaikki Goosebumpsit nuorempana. Siinäpä vasta sarja. Oli siis mielenkiintoista nähdä sarjasta elokuvaversio, vaikka olenkin sitä mieltä, että niin erilaisia tarinoita ei saa nidottua kätevästi yhdeksi leffaksi. Olin oikeassa, mutta täytyy silti sanoa että edes hieman kirjojen tunnelmaa on saatu vangittua elokuvaan. Leffa on kyllä enemmän komediaa ja kaukana mistään kauhusta, mutta joka tapauksessa se on mukavaa viihdettä. Odeya Rush on viehättävä uusi tuttavuus, eikä Jack Black petä koskaan. Tykkäsin.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!