Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 28.5.2016, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 8 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 28-vuotias.

Egyptiä hallitsee jumalat, jotka elävät kansan keskuudessa. Kun katkeroitunut erämaajumala Set syöstää veljensä ja veljenpoikansa vallasta, hän orjuuttaa ihmiset ja siirtyy vallankahvaan rautaisella kouralla. Kuolevainen Bek päättää lähteä uhkarohkeasti auttamaan jumalia ja palauttamaan tasapainoa Egyptiin…

Gods of Egypt on positiivinen ylläri, ainakin jos sattuu odotukset olemaan pohjalukemissa. Reilu parituntinen leffa on täynnä toimintaa, Prince of Persiamaista tasohyppelyseikkailua ja hyviä näyttelijöitä, kuten Game of Thrones -sarjasta Jaime Lannisterina tunnettu Nikolaj Coster-Waldau, Gerard Butler, Rufus Sewell ja Geoffrey Rush. Melkoista erikoistehostemyllyä, mutta melko hyvää sellaista. Ei puutteeton, mutta viihdyttävä leffa, jonka parissa aika kuluu nopeasti.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!