Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 15.5.2011, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

John saa isänsä vanhalla radiolla yhteyden 30 vuotta sitten kuolleeseen ukkoonsa. Tajutessaan puhuvansa kloppinsa kanssa isäukko yrittää estää oman kuolemansa. Homma ei ole kuitenkaan helppoa kun asioita hankaloittaa sarjamurhaaja, eivätkä miehet tiedä kauan yhteys menneisyydestä tulevaisuuteen pysyy päällä…

Frequency kuuluu kaikkien aikojen suosikkeihini. Leffa on upea Dennis Quaidin ja James Caviezelin tähdittämä scifitrilleri, jota ei aika tai katselukerrat kuluta. Tämä oli toinen tai kolmas katselukertani ja tykkäsin leffasta yhtä paljon kuin ensimmäisellä kerralla. Jännittävä, herkkä, monipuolinen ja sanalla sanoen uskomaton elokuva. Ehdottomasti yksi suositeltavimmista elokuvista, äkkiä katsomaan siitä!

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!