Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 26.7.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Joe Pistone on FBI-agentti joka tekee peitetehtävää pahamaineisessa mafiassa. Tutustuessaan ”Leftyyn” Joe Pistone aka ”Donnie Brasco” etenee tehtävässään, kunnes pääsee sisäpiiriin. Työn aiheuttama kaksoiselämä ajaa Joen avioliiton eron partaalle, ja pian Joe huomaa olevansa enemmän Donnie…

Donnie Brasco toi mieleen vanhan kunnon Sopranos-tv-sarjan. Elokuva on loistavasti rakennettu, mutta sen suola on erityisesti näyttelijäsuoritukset. Voisin jopa sanoa että Al Pacino tekee tässä parhaan suorituksensa koskaan. Johnny Depp on myös ilmiömäinen. Olin ilahtunut siitä että sivuroolissa nähtiin monia tuttuja kasvoja, kuten Paul Giamatti. Jos tykkäät mafiaelokuvista, tämä on must-see!

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!