Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 18.7.2016, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 8 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 28-vuotias.

Viikkoa ennen häitään Jason viettää mumminsa hautajaisia. Ukki ei kuitenkaan ole surun murtama, mutta saa Jasonin houkuteltua mukaansa Floridaan autoreissulle. Matka osoittautuukin spring break -reissuksi rannassa nuorten naisten kanssa. Tästä morsmaikku ei ole kovin innoissaan…

Dirty Grandpa on vuoden 2016 surkein elokuva. En ymmärrä miten arvostettu Robert De Niro voi alentua näyttelemään yhtä huonoa roolia. De Niro on loistava komedianäyttelijä ja sen osoitti etenkin Perhe on painajainen. Tästä elokuvasta voivat pitää vain korkeintaan Zac Efron -fanit, jos hekään, sillä eihän mies leffassa hoe muuta kuin ”what the ….”. Leffan huumori on absurdia, mutta huonosti tehtyä ja kliseistä sekä rääväsuista, mutta äärimmäisen mautonta.

Leffa ei ole hauska, mutta se ei ole myöskään kiinnostava. Olisi voinut katsoa kymmenen minuuttia muualle ja olla missaamatta mitään. Sen löyhän langan mitä ”juonesta” pystyy kaivamaan on ennalta-arvattavissa ja liian monta asiaa painetaan täysin villasella. Katsoin tämän vain Robert De Niron vuoksi. Ei uskoisi taannoisen Ali G Shown ohjaajalta Dan Mazerilta, tosin hän ei ole pahemmin kunnon leffoja aiemmin tehnytkään. Sama pätee käsikirjoittaja John Phillipsiin, joka on alalla täysin nevari. Skippaa tämä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!