Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 21.7.2014, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 26-vuotias.

Martin selviää ainoana hengissä vuorilta, jonne natsizombit hyökkäsivät. Kylillä Martinia syytetään kavereidensa murhaamisesta eikä kukaan tietenkään usko zombietarinaa. Kun zombit seuraavat Martinia kaupunkiin, alkaa todellinen verilöyly…

Dí¸d Sní¸ 2 on tuhat kertaa parempi kuin edeltäjänsä. Räkätin alusta loppuun, niin hauskaa katsottavaa tämä on. Tykkäsin elokuvan överiydestä ja pähkähullusta mustasta huumorista. Jäi sellainen kuva että tämä on tehty vielä enemmän kieli poskessa kuin ensimmäinen. Mahtava Silicon Valleysta tuttu Martin Starr oli saatu mukaan, mikä lisäsi elokuvan viihdearvoa huomattavasti. Huikea mustan huumorin mättökomedia.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!