Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 23.7.2017, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 7 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 29-vuotias.

Gloria on työtön bilettäjä, jonka poikaystävälle riittää kaverin jatkuva juhliminen. Saatuaan lähtöpassit asunnosta, Gloria muuttaa lapsuudenaikaiseen kotiinsa, jossa koittaa laittaa elämänsä reilaan. Samaan aikaan Korean Souliin ilmaantuu jättimäinen hirviö, joka ei tunnu tekevän muuta kuin särkevän kävellessään asuntoja. Gloria huomaa, että hänellä on suurempi merkitys hirviön toimiin kuin kukaan koskaan osasi ajatella…

Colossal on Nacho Vigalondon toistaiseksi paras elokuva. Mies on ohjannut aiemmin tunnetummista mm. Timecrimes (2007) ja V/H/S: Viral (2014) elokuvat. Pääosaa esittävän Anne Hathawayn hahmo on loppupeleissä suht. tykättävä, kun taas Jason Sudeikis esittää taitavasti Oscaria. Tämä elokuva toimii parhaimmillaan kun siitä ei tiedä mitään etukäteen, joten en tarinoi enempiä. Erittäin omituinen, mutta suositeltava indie-kalibeerin elokuva.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!