Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 5.6.2018, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 6 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 30-vuotias.

Pariskunta matkaa lautalla samalla kun maapallolta katoaa ihmiset zombiepidemian myötä. Ruoka on loppu, eikä asiaa helpota se että heillä on vauvakin ruokittavana. Ruokaa löytyy, mutta ei ilman vaaroja. On selvittävä, keinolla millä hyvänsä…

Cargo on Martin Freemanin tähdittämä Netflix-elokuva, joka pohjautuu 7 minuutin lyhäriin. En tiennyt elokuvasta etukäteen mitään ja uskonkin että se toimii niin kaikista parhaiten. Freeman näyttelee ”ihan hyvin”, joskin olisin kaivannut hieman enemmän tunnetta muuten riipaisevalta elokuvalta. Leffa on rankka ja synkkä ja hitaasta temmostaan huolimatta vetää mukaansa ja kiinnostaa loppuun asti. Kerrankin vähän erilaista zombiefilkkaa. Ihan jees.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!