Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 13.1.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Helen Lyle tekee tutkimusta urbaaneista legendoista ja törmää Candymanin legendaan. Candyman on 1800-luvulla kuollut mies, jonka käsi leikattiin irti ennen kuolemaansa ja tilalle laitettiin koukku. Huhutaan että kun peilin edessä sanoo Candymanin nimen viisi kertaa niin mies ilmestyy selän taakse…

Candyman on kauhuklassikoksi muodostunut elokuva, jota en ollut vielä nähnyt. Elokuva oli hyvä, mutta olisi voinut olla parempikin. Candymanin hahmo ei ollut niin pelottava kuin olisin odottanut, mutta leffasta tunnetuksi tullut Tony Todd veti silti hyvän suorituksen Candymanina. Säikähdin noin viisi kertaa ja elokuva onnistui pitämään tunnelmaa yllä. Keskivertoa parempaa mystiikkakauhua.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!