Ladybug on alihankkija, joka saa tehtäväkseen napata laukun japanilaisesta luotijunasta. Tehtävä tuntuu vähän liiankin helpolta…

David Leitch on tuottanut ja ohjannut lukuisia nimekkäitä toimintaelokuva. Hänen ohjaustyöhönsä lukeutuvat mm. Deadpool-elokuvat ja John Wick. Pidän miehen kaikesta aiemmasta tuotannosta. Bullet Train on kuitenkin junan ensimetreiltä saakka pienoinen pettymys. Näyttelystä lähtien kaikki on jotenkin teennäistä ja muovista, eikä ollenkaan niin hauskaa kuin pitäisi olla.

Leffan suurimmat puutteet on päämäärätön non-stop action, jossa ei ole oikein minkäänlaista kulminaatiopistettä. Homma menee sekoiluksi ja lässähtää pahemman kerran. Iso ruutu ei lopulta auta parantamaan viihdyttävyyttä. Vaikka fiilis onkin loppua kohden lähinnä ”Vieläkö se jatkuu?”, ei katsominen silti kaduta.

Brad Pittiä on mukava nähdä pitkästä aikaa. Aaron Perry Taylor-Johnson on mainio. Leffassa nähdään useita näyttelijöitä sarjoista kuten The Boys ja Atlanta. Pari cameota leffassa hämmentävän outoa. Masi Okaa en olekaan nähnyt sitten Heroesin. Paljon tuttuja hahmoja.

En tiedä mitä odotin, mutta en tätä. Bullet Train ei ole mikään hyvä elokuva, mutta ei aivan susipaskakaan. Paremman puutteessa varmasti jopa mainio toimintakomedia, mutta nyt ei oikein uponnut.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!