Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 23.8.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Kun farmari on poissa, eläimet bilettävät – ja kunnolla! lato on täynnä maatilan elukoita ja bileet ovat pystyssä. Jonkun pitää kuitenkin pitää jöötiä ja se joku on lehmä nimeltä Pentti. Tulee aika, jolloin Pentin huoleton ja vallaton poika Otto saa ohjat käsiinsä. Mutta pärjääkö hän seudun vaarallisille kojooteille?

Barnyard on huono lastenelokuva. Juoni on liian tylsä ja helppo, dialogit eivät ole kovin hauskoja, ja animaatiokin tuntuu kusevan. Leffan lehmät näyttävät joltain ihme palikoilta. Kokonaisuudessa ihan hyvä, ja ainakin minun 4 kuukautta vanha tyttäreni nautti elokuvan katsomisesta, mutta en tiedä onko tämä hääppöinen vanhemmille lapsille. Ok lastenelokuva, mutta en menisi sanomaan hyväksi.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!