Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 7.5.2005, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 16 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

On olemassa The Chosen One, Valittu, jonka perhe tapetaan kun Valitun syntymän jälkeen. Vauvasta lähtien jokainen taistelulajia osaava mestari on vaaninut Valittua. Vartuttuaan aikuiseksi Valittu aikoo saattaa päätökseen jutun ja kostaa perheensä kuoleman entiselle Mestari Tuskalle, nykyiselle Betylle…

Elokuva oli ehkä hauskin mitä olen nähnyt! Nauroin vedet silmissä monessa kohtaa. Elokuvassa oli suurin osa kohtauksista vanhasta kiinalaisesta elokuvasta, joista oli koottu parodia ja lisätty kaikkea yksityskohtaista kuolettavan hauskaa. Elokuva eteni oudosti ja siinä oli kaikki mahdollista, pystyttiin kelaamaan taaksepäin ja muuttamaan kohtaloa. Surrealistista huumoria ja 100 prosenttista toimintaa suoraan tajuntaan! Suosittelen!!

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!