Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 10.11.2004, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 20 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 16-vuotias.

Vuosituhansia sitten kun sivilisaatio oli kehittymässä, avaruusoliot saapuivat maapallolle, joita muinaiset ihmiset pitivät jumalinaan. Kaksi eri alienirotua kävi sotaa keskenään ja ihmisiä uhrattiin, jotta saalistajat saisivat elää ja alienit voitaisiin tuhota tai toisinpäin. Joka sadas vuosi sota syttyy uudestaan. Pieni ryhmä löytää salaisen pyramidin maan alta ja lähtee tutkimaan sitä. Paikka osoittautuukin avaruusolioiden taistelutantereeksi ja ihmispolot joutuvat keskelle kahden rodun välistä raakaa sotaa.

Elokuvaan olisi voinut ympätä enemmän räiskintää ja juonenkäänteitä, mutta ei. Juuri kun alieneita syntyy lisää ja sota on ”alkamassa”, niin joku saalistaja menee ja räjäyttää kaikki taivaan tuuliin ja siinä se. Oli elokuva ihan ok, mutta eipä kauheasti säväyttänyt. Hienot tehosteet ja efektit ja siitä plussaa että elokuva oli scifiä (lempigenreäni). Katsomisen arvoinen, mutta ei mikään maailman paras leffa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!