Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 7.9.2016, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 8 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 28-vuotias.

Jessica Burns on tavallinen koulutyttö, jota aletaan kiusata aika rajusti erään entisen ystävän toimesta. Puolen vuoden aikana Jessican paras kaveri, hiljaisempi Brian päättää että alkaa Jessican suostumuksella kuvaamaan tilanteita nappikameralla. Pahin tapahtuu, ja Jessica vetää purkillisen pillereitä…

Tämä elokuva pitäisi näyttää jokaisessa koulussa kautta maailman. Leffa perustuu miljooniin tositarinoihin. Myös minä olin koulukiusattu ja sen myötä vaihdoin koulua, joten elokuva kouraisee syvältä. Erittäin synkkä ja surullinen, mutta tärkeä aihe. Leffa ei ole puutteeton, mutta on hienoa nähdä miten monenlaista näkökulmaa leffa käsittelee, eikä jää pelkästään uhrin puolelle. Brutaalia arkipäivää niin hyvin näyteltynä, että luulisi jopa dokkariksi.

  • Katsottu ja arvioitu : 7.9.2016 Arvion kirjoitti Roni Laukkarinen@rolle
  • Genret:

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!