Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 21.1.2011, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Henry Roth on Havajilla asuva sitoutumista pelkäävä mies, joka dumppaa tyttöystävänsä alta aikayksikön heti pesää saatuaan. Saaren kahvilassa Henry ihastuu kuitenkin aamiaisella käyvään Lucyyn, mutta hämmästyy kun seuraavan aamuna tyttö ei enää muistakaan häntä. Pian Henry kuulee että Lucy kärsii aivovammasta ja elää sen vuoksi onnettomuutta edeltävää päivää uudelleen ja uudelleen, ja muistaa uudet tapahtumat vain päivän ajan. Henry rakastuu Lucyyn yhä enemmän, mutta joutuu joka päivä saamaan Lucyn rakastumaan häneen uudelleen ”ensimmäistä” kertaa…

”Aina eka kerta” on upea romanttinen komedia. Leffa kertoo mielestäni siitä mitä rakkaus todella on. Tässä on elokuva joka on hyvä näyttelyn, fiiliksen ja sanoman puolesta. Näyttely on taitavaa ja Drew Barrymore aivan ihana roolissaan. Leffa saa katsojan hyvälle tuulelle. 50 first dates osaa olla myös koskettava, ja on loppupeleissä yhtä surullinen kuin ihanakin. Leffan aikana saa niin itkeä kuin nauraakin. Suosittelen jos kaipaat piristysruisketta!

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!