Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 10.8.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Mike on mies, joka teki 17-vuotiaana valinnan perheen ja urheilun välillä. 20 vuotta myöhemmin mies katuu päätöstään, ja olisi halunnut elää 17-ikävuotensa uudestaan. Hän toivoo että pääsisi muuttamaan asioita, ja saakin mahdollisuuden. Kun mies muuntautuu kropaltaan 17-vuotiaan tasolle, hän alkaakin tajuta miten tärkeä perhe on olla olemassa…

17 again on erittäin ennalta-arvattavissa oleva elokuva. Se on silti melko hellyyttävä, vaikka kokonaisuus jää melko laimeaksi. Leffa pistää miettimään elämää ylipäätään. Kukaan ei voi kuitenkaan tietää mitä tulevaisuudessa tapahtuu, eikä mistään voi koskaan olla satavarma. Leffan yltiömäinen epärealistisuus hieman ärsytti, sillä kovinkaan moni asia leffassa ei olisi voinut olla mahdollista. Se sisälsi silti hyvin hauskojakin kohtia. Pidin esimerkiksi Ned-roolihahmosta erittäin paljon. Katsottavaa fantasiakomediaa, jolla ehkä pieni elämääkin syvempi merkitys.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!