Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 5.12.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Jäätiköt ovat sulaneet ja maailmanloppu on tullut tulvan muodossa. Kaupungit ja mantereet ovat peittyneet veden alle, ja maailmaa ei enää ole – vain vesimaailma, jossa ihmiset pyrkivät selviytymään rakentamillaan lautoilla, veneillä, ja veden varassa lilluvilla rakenteilla. Huhujen mukaan jossakin on olemassa ”kuivamaa”, ja nuoren tytön selässä oleva tatuointi näyttää sinne kartan…

Waterworld on elokuva johon en jostain syystä jaksanut keskittyä tarpeeksi. Leffan idea on hyvä, mutta juoni jotenkin kökkö. Näyttely on myös hyvää, ja tykkään mahdottomasti Kevin Costnerin roolihahmosta. Elokuva on kuitenkin jotenkin nihkeä toteutukseltaan, ja se sisältää minun makuuni liikaa räiskyvää toimintaa mikä on aiheuttanut selkeästi puutteita juoneen. Kuin Mad Maxia merellä. Juuri ja juuri ihan passelia kamaa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!