Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 18.9.2018, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 6 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 30-vuotias.

Jukka-Pekka Siilin ohjaama elokuva Cheekistä on laiska esitys. Eniten ehkä ärsytti se, että kaksosista on väännetty identtiset sillä Holma näyttelee sekä Jarea että Jereä. Minusta veljekset ovat aivan eri näköisiä, joten tämä tuntui oudolta. Antti Holma teki nappisuorituksen sekä Jerenä että Jarena, etenkin räppiosuudet olivat vakuuttavia. Hyvä Holma! hän onkin elokuvan suola.

Jotenkin tuntuu että paljon kamaa skipattiin ja sitten toisaalta paljon väännettiin erikseen katsojalle rautalangasta. Tarinasta on tehty jotenkin ”rankka”, vaikka se ei sitä oikeastaan ole. Kokonaisuutena hyvin pliisu ja kiusallinen leffa katsottavaksi. Rätätätätätätätätätättää, en vähästä väsähdä, tänäänkää jämähdä, äläkä säkään hädässä vähästä kärähdä, jäätävä nälkä räpätä läpällä näppärää läppää, säätää ja vääntää ja pätäkkää käpälään stäkkää, äpärät jäbät tääl känässä vähästä älähtää meitsit määrää ja nää räbät hämärään jättää. Saa tehdä perässä? en tee.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!