Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 13.8.2013, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Etsivä saa rikostapauksen myötä käsiinsä mystisen hotelliavaimen, joka avaa minkä tahansa oven. Ovesta pääsee hotellihuoneeseen, josta pääsee mihin maailman kolkkaan tahansa…

The Lost Room on reilut neljä tuntia kestävä minisarja, jossa näyttelee melko tuntemattomia näyttelijöitä, paitsi isosiskonsa Dakotan jalanjäljissä kulkeva pikku Elle Fanning, monesta leffasta tuttu Kevin Pollak ja vilahtaapa sivuroolissa myös John Cusackin sisko Ann Cusack. Tämä minisarja on tarinaltaan loistava ja tempaa kyllä mukaansa ensihetkistä lähtien. Jos sinulla on Netflix, rupeapa katsomaan. Olisin voinut katsoa vastaavaa seikkailua pidempäänkin.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!