Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 26.4.2015, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 27-vuotias.

Kirjallisuuden professori Jim Bennett on kova mies uhkapelaamaan. Bennett ei välitä voittaako vai häviääkö ja tietää olevansa velkaa monelle kovanaamalle, jotka eivät vitsaile karhuamisten suhteen. Kun velat vain kasvavat, Bennett joutuu ottamaan lisää velkaa. Asioita ei helpota yhtään sopimaton suhde oppilaan kanssa…

Mark Wahlbergin tähdittämä The Gambler on omaperäinen rikostrilleri. Lievästi artsy kuvaustapa, ironinen soundtrack, kutkuttavan jännittävät kohtaukset ja hyvät roolisuoritukset tekevät elokuvasta mukavaa katseltavaa. Olen pitänyt myös Rupert Wyattin aiemmista elokuvista (Rise of the Planet of the Apes, The Escapist) eikä tämä ollut poikkeus. Pikkuruisista kliseistään huolimatta hyvä gämbläysfilkka.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!