Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 26.6.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Eri puolella amerikkaa tosielämän supersankarit taistelevat rikollisuutta vastaan ja tekevät hyvää yöllisten katujen hyväksi. Osa pukeutuu kostuumiin, osa uniformuun, mutta tärkeintä kaikille heille on tehdä asioihin muutos. Kun pahiksia ei tule vastaan, porukka antaa elintarvikkeita köyhille ja auttaa poliisia, levittää tietoisuutta rikollisista, sekä värvää uusia tosielämän supersankareita…

Tuntuu uskomattomalta että tällaistakin on olemassa. Katsomisen aikana tunteet vaihtelivat säälistä jonkin asteiseen kunnioitukseen. Iso osa hommaa harrastavista on aika rikkinäisiä ihmispoloja, etenkin Master Legend. Silti kaikilla tuntuu olevan sydän paikallaan ja oikea asenne. Henkilöt ovat urheita, ja jokaisella on oma tarinansa. Valaiseva ja erilainen dokumentti, josta tykkäsin alusta loppuun. Olisin saattanut kaivata enemmän äksöniä, tositilanteita, mutta onneksi niitäkin nähtiin parisen kappaletta. Youtubesta löytyy lisää matskua hakusanalla ”real life superheroes”. Erittäin suositeltava dokumenttielokuva.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!