Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 6.10.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Kaikkien tuntema Star Trek on täällä 2000-luvun elokuvaversiona. Leffa kertoo Star Trekin pohjatarinan James T. Kirkin syntymästä ja Spockin lapsuudesta siihen pisteeseen, mistä itse sarja varsinaisesti alkaa. Leffa on hieno tiivistelmä varmasti kaikkien aikojen tunnetuimmasta tv-sarjasta. USS Enterprise ja jengin jäsenet matkalla kohti uusia seikkailuja…

Leffa oli hyvä, mutta ehkä hieman lyhyt. J. J. Abramsin ohjaama Star Trek on hieno pakkaus sekä tehosteiltaan, että näyttelijöiltään. Hienoa elokuvassa on myös se, että siinä näyttelee Spockia alkuperäisessä sarjassa Spockia näytellyt Leonard Nimoy, Heroesista tutun lempparini Zachary Quinton lisäksi. Hieno nykyajan adaptaatio sarjasta, jonka tekovuosina tällaisista tehosteista sai vain haaveilla.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!