Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 27.7.2017, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 7 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 29-vuotias.

Nuori katutaikuri Bo on jäänyt yksin siskonsa kanssa vanhempiensa kuoltua. Elo on hieman rankkaa ja taikurinhommien lisäksi pitää vähän diilata, jotta saa rahaa elämiseen. Kun tuttu gangsteri muuttuukin ilkeäksi, Bo:n on keksittävä velkojen takaisinmaksuun ja hämärähommista ulospääsyyn keinoja…

Sleight on omaperäinen rikosdraama pienellä scifinpoikasella höystettynä. J.D. Dillard ei ole aiemmin ohjannut kokopitkää elokuvaa ja siihen nähden tämä on oikein maino debyytti ukkelilta. Myöskään pääosan näyttelijää Jacob Latimorea ei ole hirveästi näkynyt, muutoin kuin Ride Along (2014) ja Vanishing on 7th Street (2010) sivurooleissa. Yllättävän mielenkiintoinen paketti, jonka katsoo mieluiten tietämättä mitään etukäteen. Aivan suositeltava pätkä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!