Eletään tulevaisuutta, jossa luonnonkatastrofin aiheuttama tulva on jättänyt suurimman osan asutuksesta veden alle ja ihmiset yrittävät pärjätä maatilkuilla, joita on jäljellä. Maanomistajat ovat rikkaita porvareita ja köyhyys rehottaa – sitä myötä myös rikollisuus. Vanha sotaveteraani Nick Bannister pyörittää bisnestä, jossa laitteella päästään käsiksi ihmisten muistoihin. Enimmäkseen konetta käyttävät menneisyyden hyvissä hetkissä rypevät kehäraakit, kunnes vastaan tulee ihan oikea case, nainen, joka on hukannut avaimensa…

Westworldin ohjaajalta Lisa Joylta voisi odottaa vähintäänkin hyvää tarinaa. Reminiscence on kuitenkin kuin keskinkertainen yritys Vanilla Skyn ja Inceptionin välimaastossa. Näyttely on hyvää, etenkin Hugh Jackman esiintyy edukseen. Lisa Joy käyttää jonkin verran Westworldista tuttuja näyttelijöitä, kuten Angela Sarafyania ja Thandiwe Newtonia, joka tekee leffasta hieman häiritsevänkin ”westworldmaisen”, varsinkin kun se on genreltään scifiä.

Leffa on melko hidastempoinen ja siinä on vain ripaus äksöniä ja romantiikkaa. Tarina polkee paikallaan, eikä lähde kunnolla lentoon missään vaiheessa. Game of Thrones -säveltäjä Ramin Djawadin musiikit ovat sykähdyttävän upeita ja leffa on visuaalisesti ihastuttavan hieno, jotka tuovat hieman lisäpisteitä. Kokonaisuus ei ole täysin pannukakku, mutta ei elokuva mitään vau-huudahduksiakaan synnytä. Keskinkertaista suorittamista.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!