Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 27.6.2017, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 7 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 29-vuotias.

Joukko teinejä löytää kaivokselta amuletit, joiden avulla he saavat upeat voimat. Rita-niminen pahis kaivetaan merenpohjasta ja hyvän ja pahan taistelu saa alkaa…

Katsoin 90-luvulla kaverin luona usein Power Rangerseja ja reilut 20 vuotta myöhemmin saatiin vihdoin modernisoitu versio elokuvasta. Leffa on mukaansatempaava ja mielenkiintoinen, mutta hieman turhankin rautalangasta väännetty ja hidastempoinen alustukseltaan. Toimintaa onkin yllättävän vähän ja sekin on vähän niin ja näin. Tuli hyvä fiilis kun käyttivät alkuperäistä tunnaria yhdessä kohtauksessa, mutta muuten tuntuu että klassikon ideaa ja fiilistä ei nyt saatu tarpeeksi hyvin kaapattua filmiin.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!