Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 16.1.2017, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 7 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 29-vuotias.

Eletään vuotta 1967, Los Angelesissa, jossa äiti ja tytär pitävät henkisiä istuntoja läheisensä menettäneille. Homma on enemmän tai vähemmän huijaustouhua, kunnes äiti löytää kaupasta Ouija-laudan, jonka päättää ostaa rekvisiitaksi…

Vuoden 2014 Ouija-elokuva on täyttä kuraa, eikä tätä pidä sekoittaa siihen. Ouija: Origin of Evil on hyvin toteutettu kauhuelokuva, joka osoittautuu nykyhorrorin mittapuulla taidokkaaksi kokonaisuudeksi. Leffa on mukaansatempaava, mielenkiintoinen, eikä ihan täysin ennalta-arvattavakaan. Elokuvassa on karmivia elementtejä, jotka pitävät niskakarvat pystyssä. Verrattavissa vallan hyvin esimerkiksi Conjuringiin. 60-luvun ajankuva on hienosti kuvattu. Suosittelen tsekkaamaan, jos hyvin tehty yliluonnollinen kauhu innostaa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!