Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 21.6.2014, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 26-vuotias.

John on osa niinkutsuttua Mindscapea, joka on poliisinomainen yksikkö ratkaista ratkaisemattomia tapauksia menetelmällä, joilla pystytään katselemaan ihmisten muistoja. Keikalla Johnin omat traumaattiset muistot sotkeutuvat asiakkaan muistoihin ja hänet hyllytetään hommista hetkeksi. Kun rahat alkaa olla vähissä, John tarvitsee lisää keikkaa ja saa tehtäväkseen häiriintyneen teinin. Tehtävän piti olla helppo…

Tykkään tavasta, jolla Mindscape vetää mukaansa. Trillerin elementit ovat kasassa, mutta loppupeleissä juoneen oltaisiin voitu vähän panostaa enemmän. Pidän näyttelystä ja etenkin American Horror Story -sarjasta tuttu Taissa Farmiga on osoittaunut loistavaksi näyttelijänaluksi. Loppu vähän harmittaa, mutta kokonaisuus on ihan toimiva.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!