Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 2.12.2008, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Yakuza-pomo Anjo katoaa 300 miljoonan yenin kanssa ja sadomasokistinen jengiläinen nimeltä Kakihara lähtee joukkoinensa etsimään häntä. Matka tuo mukanaan kidutettavia ihmisiä, mutta hiljalleen porukka huomaa että joku tappaa heitä. Se joku on pahan miehen Jijiin aivopesemä poika nimelttä Ichi, jolle umpisairaan pääkopan lisäksi on kehkeytynyt sadistinen fetissi raakoja murhia ja raiskauksia kohtaan…

Turha ja liian väkivaltainen elokuva, mutta pitihän se kerran elämässä nähdä. Kehutaan hyväksi joissakin piireissä, mutta minä en näe tässä elokuvassa muuta hyvää kuin että se oli erilainen ja ihan hienosti toteutettu. Ärsytti monikin kohta ja näyttelijä. Yh.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!