Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 3.9.2011, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Entinen alkoholisti repsahtaa kun saa potkut töistä ja vaimo jättää. Vaimon vaihdettua lukot ja heitettyä tavarat huonekaluineen nurmikolle, firma vie lisäksi vielä auton ja puhelinliittymä irtisanotaan. Ilman mitään, mies repsahtaa ja jää asumaan nurmikolleen…

Everything Must Go on masentava draama. Oletettua komediaa en löytänyt elokuvasta yhtään. Will Ferrell on hyvä näyttelijä myös vakavissa rooleissa ja tämä elokuva osoittaa sen mainiosti. Leffa on kuitenkin itsessään melko puiseva ja juoneltaan riittämätön. Pidin siitä että kaiken sen ankeuden keskellä oli valoisiakin hetkiä, jotka suorastaan riemastuttivat. En pitänyt siitä että taustoja ei selvitelty tarpeeksi ja esimerkiksi vaimoa ei leffassa näkynyt kertaakaan. Iso pettymys. Älä erehdy luulemaan komediaksi.

  • Katsottu ja arvioitu : 3.9.2011 Arvion kirjoitti Roni Laukkarinen@rolle
  • Genret:

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!