Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 11.1.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Bastian on pikkupoika, joka tykkää lukea kirjoja. Friikkistatuksen saanut pojankloppi on yksinäinen ja koulukiusattu, ja tykkää pelejen sijaan mieluummin uppoutua kirjojen lumoavaan maailmaan. Paetessaan kiusaajiaan poika löytää kirjakaupasta mielenkiintoisen kirjan nimeltä Päättymätön tarina. Kirjan avatessaan Bastian pääsee välittömästi uuteen maailmaan joka on täynnä seikkailuja…

”Päättymätön tarina” on fantasiaklassikko koko perheelle. Elokuva on mielenkiintoinen, ja erittäin lapsiystävällinen. Tarina on satumainen, ja värikäs. Pidin hahmoista, ja elokuvan kokonaisuudesta. Ottaen huomioon ajankohdan elokuva on upeasti toteutettu. Wolfgang Petersen on aina ollut hyvä ohjaaja, ja sen näkee myös tästä elokuvasta. Must-see-kamaa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!