Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 14.12.2014, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 26-vuotias.

Kymmenen vuotta ”apinainfluenssan” jälkeen apinat vetäytyvät elelemään metsässä ja rakentamaan sivilisaatiotaan. Kun ihmisiä löytyykin lähistöltä, tapahtuu konflikti. Ceasarin oikea käsi Koba haluaa pistää ihmiset pois päiviltä, mutta Ceasar etsii rauhaa…

Apinoiden Planeetan jatko-osa on hieman hämmentävää kamaa, sillä en ole varma kumpi tässä on alakynnessä. Luulin, että kyseessä oli sentään Apinoiden Planeetta. Leffana hyvä, oikein katsottava, tehosteiltaan ja visuaalisuudeltaan näyttävä. Juoni on kyseenalainen, eikä niin kiinnostava kuin mitä odotin. Kokonaisuutena mellevä pienestä pettymyksestä huolimatta. Jatkoa odotellen.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!