Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 3.5.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Flint Lockwood on koulukiusattu keksijänörtti. Vielä vartuttuaankin Flint kehittelee aina vain uusia keksintöjä, jotka tuppaavat epäonnistumaan traagisesti. Vastoinkäymisistä huolimatta Flint tahtoo parantaa maailmaa. Kun sardiinien maine katoaa maailmasta, Flintin pikkukaupunki on tuomittu syömään ylijääneet sardiinit. Muuta ruokaa ei ole tarjolla, ja Flint keksii loistokeksinnön, joka aiheuttaa ruokasateita. Keksinnöstä tulee menestys, mutta mitä käy kun ruoka-annokset vain kasvavat… ihmisten myötä…

”Poutapilviä ja lihapullakuuroja” on oikeasti superhauska ja erittäin viihdettävä elokuvaelämys! Leffa on kivan nörttimäinen, ja yksityiskohtaisen hienosti toteutettu animaatio. Animointi on upean täyteläistä, ja ääninäyttelijät hyvin valittuja. Leffa oli myös yllättävän ennalta-arvaamaton ja hyvällä juonella varustettu. Suuri viihdyttävyys oli kuitenkin kaikista suurin tekijä tässä elokuvassa. Tässä on animaatio jota voin suositella kaikille.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!