Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 31.5.2015, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 27-vuotias.

Lähitulevaisuudessa osa polisiivoimista on korvattu tehokkailla roboteilla ja rikollisuus on vähentynyt huomattavasti. Robotteja kehittelevän firman nörtti Deon kehittää kuitenkin tekoälyn, jota testaa rikkinäiseen robottiin. Tekoäly osoittautuu menestykseksi, mutta joutuu rikollisten käsiin…

Chappie on hieman erilainen scifitoimintaelokuva. Ideaa on käytetty aiemminkin ja tässä fiilis oli lähinnä kuin District 9:stä. Harvemmin kokee myötätuntoa mitään elotonta kohtaan, pistää miettimään mikä meistä tekee ihmisen ja mitä ihmisyys on. Vakaa pohja, mutta jotenkin menee överiksi. Idea ei tunnu enää kovin tuoreelta ja loppu on arvattavissa. Hugh Jackman ja Sigourney Weaver ovat rooleissaan surkeita ja tuntemattomammat näyttelijät killereitä. Silti voisin tätä jopa suositella. Erittäin katsottava elokuva.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!