Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 7.2.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Victoria on masentunut nuori nainen, jonka sisko kutsuu hänet Pariisiin piristymään. Loma sisältää kuitenkin ulkoilmailun sijasta Pariisin alla olevissa katakombeissa bilettämistä, jossa pimeää pelkäävä Victoria ei oikein ole kuin kotonaan…

The Descentmäinen Catacomb on hyvä elokuva, muutamaa miinusta lukuunottamatta. Pink -laulajatähtenä paremmin tunnettu Alecia Moore on todella surkea näyttelijä, mikä hieman latisti tunnelmaa. Shannyn Sossamon taas vastoin on lempinäyttelijöitäni, ja osaa hommansa myös tässä elokuvassa.

Haettua klaustrofobista ja pelottavaa fiilistä elokuva antoi yllättävän vähän, mutta erittäin jännittävä se oli. En kuitenkaan sanoisi leffaa miksikään kovin pelottavaksi elokuvaksi. Juonikikkailut olivat loppupeleissä oikein taidokkaita. Kannattaa katsastaa, ainakin jos tykkää Sossamonista.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!