Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 15.3.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Alice ja Darlene ovat olleet ystäviä ihan pienestä asti. He ovat kuitenkin kasvaneet aikuisiksi, ja ennen aikuiselämänsä aiheuttamaa väliaikaista eroaan he päättävät lähteä Thaimaaseen, unohtumattomalle matkalle yhdessä. Ja unohtumaton matka onkin, heitä nimittäin syytetään salakuljetuksesta, ja he joutuvat ongelmiin thaimaalaisten viranomaisten kanssa, ja heitä uhkaa yli 30 vuoden vankeustuomio…

Särkynyt Palatsi oli alusta asti mielenkiintoinen ja jännittävä elokuva. Claire Danes on aina ihastuttava ja taitava rooleissaan, myös tässä elokuvassa. Kate Beckinsalekaan ei ollut ollenkaan hassumpi. Tämä elokuva on must-see. Kertoo hyvin paljon ystävyydestä, arvoista, ja hieman thaikulttuurista.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!