Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 15.9.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Jeremy Reins herää pimeästä, edessään punainen alaspäin aikaa laskeva digitaalikello. Jeremy huomaa olevansa auton takakontissa sijaitsevassa jämptissä muovilaatikossa, välineenään pelkkä radiopuhelin…

Brake on vähän kuin Buried, mutta ehkä hitusen parempi lisähöysteineen ja juonenkäänteineen. Näyttely on Stephen Dorffilta yllättävän taidokasta. Hyvä leffa siihen nähden että miljöö ei paljon takakontin laatikosta vaihdu ja kuvassa nähdään yhtä näyttelijää äänien lisäksi. Tykkäsin jatkuvasta jännityksestä ja käänteistä, mutta loppuratkaisuun en oikein osannut olla tyytyväinen. Jonkin verran epäkohtia. Katsottava jännäri, mutta ideasta olisi voinut saada paremmankin.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!