Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 6.6.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Astronautti Brent samaiselle planeetalle etsimään Tayloria. Kun hän törmääkin Novaan, ihmiseen joka ei osaa puhua, hän saa nopeasti tilannepäivityksen. Paetessaan apinoita toverukset löytävät maan alta oman sivilisaationsa jäänteitä, sekä hylätyn kansan kulttineen…

Bloargh, Planet of the Apesin jatko-osassa on jopa hieman huvittavia piirteitä. En oikein tiedä mitä ajatella koko elokuvasta, sillä loppu oli hieman pettymys ja leffa sisälsi pari erittäin häiritsevää epäkohtaa. Suora jatkumo, sekä Charlton Hestonin näkeminen elokuvassa ilahdutti. Jännittäviä kohtia oli varmasti yhtä paljon kuin ensimmäisessäkin osassa. Fiilis leffasta jäi hieman pliisuksi, enkä tiedä selittikö elokuva sen enempää yhtään mitään. Se mitä leffassa paljastui oli lähinnä hupaisaa. Laihuudestaan huolimatta ihan jees. Harmi kun Novan hahmo ei tämän enempää kehittynyt.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!