Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 9.6.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Kymmenen vuotta apinoiden vallankumouksesta apinajohtaja Caesar haluaa apinoiden ja ihmisten elävän rauhassa. Mutta gorillojen vihamielisyyttä on vaikea hallita…

Battle for the Planet of the Apes on yksinkertaisesti tylsää ja hölmöä kertausta ja toistoa. Leffa vain yrittää naiivisti täyttää aukot, jotka ainakin itse osasin aavistaa jo ensimmäisen elokuvien jälkeen. Leffa ei tuo mitään lisäarvoa koko saagalle, enkä suoranaisesti edes ymmärrä miksi se on tehty. Mutta Conquest of the Planet of the Apesin tapaan tämäkin on pakollinen pala katsoa, jos on katsonut kaikki muutkin. Ihan kuriositeetin vuoksi. Muussa tapauksessa suosittelisin jättämään väliin. Jos et ole ennen nähnyt alkuperäisiä Apinoiden Planeetta -elokuvia, katso vain se ensimmäinen, sillä muut elokuvat ovat ainakin 3-5 osista silkkaa ajanhukkaa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!