Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 25.3.2018, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 6 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 30-vuotias.

John Paul Getty III kidnapataan Italiassa, koska hänen isoisänsä on maailman rikkain mies Jean Paul Getty. Pappa ei aio maksaa penniäkään kidnappaajille, joten Paulin äidin on keksittävä muita keinoja poikansa kotiin saamiseksi…

Gettyn tarina on eräänlainen osoitus siitä, että raha ei tuokaan onnea. Ridley Scottin uusin teos All the Money in the World on melkein kaksi ja puolituntinen draamaelokuva Gettyjen elämästä. Mielenkiintoinen tapaus kaikenkaikkiaan, mutta elokuva on yllättävänkin kuivakkaa kamaa. Jännitys ei ihan välittynyt ja jokaista hahmoa tuntuu heijastavan jonkinlainen tunteettomuus. Christopher Plummer osaa kyllä näytellä kylmää kääpää. Mark Wahlberg ja Michelle Williams osaavat olla melkoisia kivikasvoja. Tämä ei nyt oikein uponnut.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!