Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 6.7.2017, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 7 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 29-vuotias.

Sophia on kovia kokenut nainen, joka kärsii edelleen pienen poikansa kuoleman aiheuttamasta surusta ja kivusta. Määrätietoinen Sophia haluaa läpikäydä vaarallisen okkultistisen rituaalin talossa, jonka avulla uskoo pääsevänsä edesmenneen poikansa jäljille…

A Dark Song on huolellisesti rakennettu elokuva. Pidän leffassa eniten siitä, että siinä ei ole turhia jumpscareja tai muitakaan modernin kauhun hömpötyksiä, vaan kerrontatapa on sopivan verkkainen ja paljon jätetään katsojan korvien väliin. Tunnelma on läpitunkevan piinaava ja soundtrack yksinkertainen. Näyttelijöitä on vain muutama, mutta hoitavat hommansa erinomaisesti. Ainoa pettymys on loppupuolisko, mutta kokonaisuutena elokuva on loistava. Suosittelen lämpimästi heille, jotka luulivat, että perinteistä kauhua ei enää tehdä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!