Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 1.5.2016, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 8 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 28-vuotias.

Amerikkalainen Greta muuttaa britteihin karkuun entistä elämäänsä ja saa töitä lastenvahtijana. Kartanossa elää vanha pariskunta, joilla on poikana posliininukke. Absurdi tilanne saa Gretan epäilemään mielenterveyttään kun monet merkit osoittavat että nukke voisikin olla elossa…

The Boy on lupaava kauhuelokuva, jonka pääosaa näyttelee taidokkaasti The Walking Deadin Maggiena tunnettu Lauren Cohan. Leffa on hidastempoinen, mutta alusta asti mielenkiintoinen. Juoni kuitenkin etenee aivan liian väärille urille, sillä ainekset olisi olleet kunnossa kunnon psykologiseen trilleriin Halloween -spin-offin sijasta. Vähän turhan nähty, loppupeleissä aika tylsä ja latistava jännäri. Ehkä odotin liikoja. Kokonaisuutena katsottava, mutta ei jää kyllä mieleen. Kertakäyttökamaa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!