Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 24.3.2014, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 26-vuotias.

Liesel Meminger on saksalainen nuori tyttö, joka sijoitetaan toiseen perheeseen Toisen Maailmansodan aikaisessa Natsi-Saksassa. Perhe ottaa piilotettavakseen juutalaisen, jolle juuri lukemaan oppinut Liesel lukee saksalaista kirjallisuutta. Kirjoja ei vaan paljon ole, joten Liesel päätyy varastamaan niitä saksalaiselta ylhälistöltä…

The Book Thief on elävä ja upea Toisen Maailmansodan Saksaan sijoittuva draamaelokuva. Pidin hieman erilaisesta kerrontatavasta, kiehtovasta katsauksesta historiaan, sekä upeasta näyttelystä. Kaikessa melankolisuudessaan hieno leffa. Ei paljon pahaa sanottavaa. Suosittelen hyvän historiallisen draaman ystäville.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!