Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 25.9.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

James Bond tutkii avaruussukkulan varkautta, mutta huomaakin löytävänsä itsensä avaruudesta pysäyttämästä suuruudenhullua maailmanvalloittajaa tuhoamaan ihmislajia…

Moonraker on pienoinen pettymys. Leffa on hieman ajan kuluttama ja sillä on kyllä nostalgia-arvoa, mutta ideana vähiten uskottava ja suoraansanottuna hölmö. Näyttelykin on melko keskenkertaista verrattaen muihin Bond-elokuviin, Bond-sutkautuksia ja Roger Mooren karismaa yhtään vähättelemättä. Yksi kehnoimmista Bondeista naurettavien juonenpiirteiden vuoksi. Loppukohtaukset täysin käsittämättömiä. Katsottava on siinä muiden muassa, mutta ilmeettömyydeltään ei mikään kovin viihdyttävä tai edes jännittävä elokuva.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!