Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 5.10.2015, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 27-vuotias.

Kolme kaverusta lähtevät vuonna 1995 valmistuneiden luokkakokoukseen 20 vuotta myöhemmin. Jokaisella on omat ongelmansa, mutta onneksi kavereiden kanssa hassuttelu piristää… vai piristääkö?

Luokkakokous on kuin suomalaisten versio Hangover-elokuvasta. Leffa on hauska, ja on virkistävää nähdä muitakin kuin tyypillisiä suomalaisia näyttelijöitä, sillä Hirviniemen lisäksi leffassa näyttelee tunnettu radiohahmo Jaajo Linnonmaa ja koomikko Sami Hedberg. Leffassa on hauskoja juttuja, vaikka osa meneekin hieman överiksi. Harvoja suomileffoja, joille on saanut oikeasti nauraa. Kliseisyydestä ja ehkä liikaa yrittämisestä huolimatta pidin kovasti.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!