Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 9.10.2011, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Sureva yksinhuoltaja-opettaja päättää antaa opetuksen oppilailleen, joiden epäilee murhanneen hänen tyttärensä. Koulun oppilailla menee kehnosti kun Naokin mielenterveys järkkyy ja Shuya suunnittelee itsensä ja muiden tappamista…

”Confessions” on mielenkiintoinen psykologinen jännäri. Leffan avaus on erinomainen, jopa niin loistava että elokuva olisi voinut aivan hyvin jäädä lyhytelokuvaksi ja loppua puolen tunnin jälkeen. Kokonaisuutena leffa on vähän vaikeasti seurattava ja juonenkäänteiltään mahdottoman kimurantti. Kostotarinaksi elokuva on kaukana perinteisestä, mikä on ainoastaan hyvä juttu. Vaikea pala katsottavaksi, mutta loppupeleissä melko nerokasta. Kuvaustapaan kuuluvat jatkuvat hidastukset ja yksitoikkoinen (joskin muuten loistava) soundtrack hieman tiputtivat fiilistä. Katsottava pätkä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!