Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 15.1.2013, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Entisen poliisin maineensa tahrannut nykyinen parittaja Joong-ho ukkaa tyttönsä yksi kerrallaan. Kun Joonh-ho saa selville erään useasti soittaneen miehen olevan kaiken takana, hän lähtee perään…

”The Chaser” on lupaava, mutta kovin sotkuinen elokuva. Tykkäsin tavallaan juonen rakentelusta ja täytyy myöntää että homma on melko taitavaa. Liian monta tasoa kuitenkin pilaa kaiken. En myöskään pitänyt joistakin vähän idioottimaisista ratkaisuista, joita leffassa oli, varsinkin loppua kohden. Näyttely on leffassa jees. Ihan katsottava leffa, joskin ei ihan niin minun makuuni kuin olisin odottanut. Brutaali trilleri, josta ei jännitystä puutu. Ei pöllömpi korealainen.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!