Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 11.7.2014, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 26-vuotias.

Kolme tunne-elämältään rikkinäistä ihmistä kietoutuvat toisiinsa sattumien kautta…

Tämän elokuvan juonta on vaikea selittää muutamalla lauseella. ”Love Exposure” on aivan tajuton elokuva. Leffa on järjetön, ärsyttävä, hullu, naurettava, typerä, hauska, liikuttava, jännittävä, älytön, kiehtova, upea, hölmö, provosoiva. Oikeastaan elokuvaa voisi kuvata yhdellä sanalla: Japani.

On kummallista, että nelituntinen elokuva tuntuu niin lyhyeltä, että aika ikään kuin nopeutuu. On vielä kummallisempaa, että sama elokuva saa naurattamaan, irvistämään ja itkettämään. Kaikessa hulluudessaan parhaita elokuvia mitä olen koskaan nähnyt. Tätä elokuvaa joko vihaa tai rakastaa, silti kummaksun niitä, jotka eivät pidä. Love Exposure on kirjaimellisesti perverssillä tavalla huikea elokuva.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!